Ce inseamna constientizarea ciclului menstrual?

Sa fi constienta de propriul tau ciclu inseamna sa iti cunosti si sa iti valorizezi pattern-ul unic, personal si ritmic al energiei tale si al trairilor tale, pe parcursul fiecarei luni. Este o practica ce presupune atentie, interes si deschidere.

Aceasta constientizare te ajuta sa stii mereu in ce perioada a ciclului te afli, pentru a-ti intelege mai bine tonusul, emotiile si a sesiza care sunt aspectele mai active si mai putin active din tine, toate acestea in scopul de a-ti folosi propria energie in mod optim si in concordanta cu ritmul tau natural.

De ce este nevoie sa fim constiente de acest ritm?

Atunci cand incepi sa devii mai constienta de fluctuatiile, de transformarile prin care treci luna de luna, ajungi sa creezi o relatie mai autentica si mai adanca cu tine insati, o relatie care se bazeaza pe mai mult respect, intelegere si acceptare de sine, o relatie care deschide calea catre o autocunoastere mai profunda.

Constientizarea ritmului tau natural iti aduce darul conectarii mai puternice cu feminitatea ta, te ajuta sa iti valorifici potentialul, precum si sa iti asculti nevoile si sa iti vindeci zonele interioare afectate.

Reclame